torstai 10. marraskuuta 2016

Purkuhommia hevostallissa Hetkeksi taloon syntynyt hiljaisuus voi enteillä vain kahta asiaa. Joko kanssaeläjät ovat nukahtaneet, taikka lähteneet ulkohommiin. Tällä kertaa jengi löytyi navetasta, nimittäin purkamasta vanhaa hevostallin raakiletta.

Entinen hevostalli on parhaillaan melko huonossa kunnossa. Ikkunoista suurin osa ovat rikkinäisiä, joissa riittää meille ensi kevääksi kunnostamista. Karsinoita puratessa ilmoille lehahti aikamoista saastetta, jonka toki tiedostimme jo hyvissä ajoin ennen purkuhommien aloittamista. Suojamaskeille oli todellista käyttöä.

Olemme suunnitelleet hevostallin tilalle meille puutyötiloja. Tilassa on aivan mahtavat ikkunasyvennykset, joihin rakastuin kovin jo ensinäkemältä. Kunnostettavaa tilassa on kuitenkin paljon, ennen kuin alamme harjoittamaan siellä työtoimintaa. Tilat on puhdistettava kunnolla, ja pintaremonttia tehtävä huolella. Katon tulemme jossain vaiheessa purkamaan pois kokonaan tämän tilan osalta.

Paljon on navetassakin hommaa, vaikka paljon olemme jo tehneetkin. Oli ilo katsella, kun pikku apuri touhusi karsinoiden kimpussa kuin olisi aina ollut mukana purkuhommissa. Innoissamme jatkamme täällä ryönän raivaamista paremmille teille, jotta saamme tilaa kaikille uusille suunnitelmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © Maalaisblogi • Template by mable+mint