keskiviikko 6. joulukuuta 2017

RESPIN kuusenkoristeet

Hyvää itsenäisyyspäivää 100-vuotiaalle Suomelle!

Mikä hienoin talvinen aamu saapuikaan ilahduttamaan itsenäisyyspäiväämme. Kuusen oksat notkuvat lumipeitteestä ja aurinko paistelee kevyen pilviharson lävitse.

Nyt on aika esitellä pienyrityksemme ensimmäinen myyntiartikkeli. Sini-valkoisella teemalla koristellut kuusenkoristeet juhlistavat upean maamme 100-vuotiasta taivalta. Metsien kansan kunniaksi koristelemme kotimme puukoruin, joista hehkuu suomalaisuus, rakkaus luontoon sekä kierrätysmateriaalien eläväinen hehku.

RESPIN kuusenkoristeet

Respin - To tell a story in a new way

Korut ovat valmistettu puusta ja kierrätysmateriaaleista. Koruissa on käytetty muun muassa hylätyn puupöydän jalkaa. Metalliset kiinnitykset väkersimme rautalangasta. Korujen toinen puoli käsiteltiin pellavaöljyllä, toinen puoli maalattiin vesiohenteisella maalilla. Juuttinarut ovat isoäitini perintöä. Tuotelaput ovat tehty alusta loppuun käsityönä.

Otamme vastaan tilauksia sähköpostitse osoitteeseen: ekokulta.nina@gmail.com

1kpl 3€
2kpl 6€
3kpl 9€
5kpl 15€

Valmiista seteistä laitetaan lisäksi blogin erilliselle sivulle kuvia.

Tuotemerkkimme, Respin, tarkoittaa suoraan suomennettuna uudelleen pyöräytystä. Se sopii täydellisesti ajatusmaailmaamme ja tulevien käsitöidemme ideologiaan, sillä uusiokäyttömateriaalit ovat pääosassa mallistoissamme.

Haluamme tarjota blogimme lukijoille joululahjaksi yhden valitsemasi muotoisen/värisen puukorun. Halutessasi voit laittaa kommenttikenttään viestiksi, mikä koru olisi sinulle mieluinen sekä lisäksi lähettää yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen: ekokulta.nina@gmail.com Yhteystietoja ei kerätä mihinkään muuhun tarkoitukseen ja ne poistetaan tiedoista heti lahjojen lähdettyä liikenteeseen.

Vielä kerran, ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!


4 kommenttia:

 1. Todella ihana idea ja kauniita koristeita, tykkään! Ja myös tuotemerkkinne nimi on todella osuva ja uniikki, hyvä te! Tuollaiset palaset korviksina voisivat olla aika ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Santtu keksi tuotemerkin pelaillessaan jotain hedelmäpelin kaltaista pelikonetta. Olin vaan, että jes, siinä sen on! Respin - uudelleen pyöräytys.

   Korviksista moni muukin on vihjannut. Niitä kuuluu nyt mallistoomme ihan puun värisenä ja täytyy sanoa, että hienojahan niistä tulee! Palaillaan tähän asiaan vielä tuonnemmassa. ;)

   Poista
 2. Hieno oivallus. Erityisesti pidän ajatuksesta että tuote on kierrätys/luonnonmateriaaleista ja myös sitten joskus ekologinen jatkokäyttää. Tosin näin ihanat kuusenkoristeet ovat kyllä "ikuisia". Harmi kun itse en ole "jouluihminen"......
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ymmärrän. Eivät kaikki halua joulua juhlistaa sen enempää kuin muutakaan viikonloppua ja ei se todellakaan väärin ole. Itselläni ei joulu välttämättä herätä punaisia ja kimaltavia ajatuksia, mutta lasten kanssa tulee tontuista puhuttua joka toinen hetki :)

   Kannoin kyllä tuvan ikkunalaudalle vaarin hylkäämän olkipukin, josta opettelen tälläkin hetkellä sitä katsellessa pitämään! :D

   Poista