torstai 24. joulukuuta 2015

EkoHupi


Kirpputorit ovat pullollaan kankaita eri vuosikymmeniltä. Verhoja löytyisi joka kodin ikkunoihin, mutta valitettavan usein ne ovat kuoseina ja väreinä sellaisia, joita harvempi ihminen nykypäivänä suosii. Näiden kankaiden hyödyntämiseen riittäisi ompelijoille työnsarkaa. Pelastettavia kankaita on tarjolla mielin määrin.

Kaavoitusta

Valmiita vaatepaloja leikattuina
Minun kankaanpelastamisoperaationi on koko ajan käynnissä. Löydän kirpputoreilta toinen toistaan hienompia ja laadukkaampia kangasyksilöitä, mutta valitettavasti liian usein oman budjettini yli hinnoiteltuja. Yksi kerta tein kuitenkin kirppiksellä todellisen löydön! Löysin kokonaisen myyntipöydällisen verran pusseihin pakattuja, erilaisia trikoo- ja collegekangaspaloja. Löytyi Marimekkoa ja tunnistamattomaksi jääneitä tapauksia. Hintaa (140 x 50 cm kokoiselle) palalle jäi keskimäärin kokonaiset KAKSI EUROA. Yhdestä palasta saa tehtyä esimerkiksi:

- kaksi viisivuotiaan lapsen hupparia TAI 
- useammat pikku haaremihousut vähän pienemmälle muksulle

Erilaisia kuoseja

Ilosta hihkuen kasasin koriini paketin toisensa jälkeen ja vein kotiin useamman metrin verran ilosanomaa!

Toimiva "työhuoneeni" keskellä olohuoneen lattiaa

Jokaisella on omat työnsä

Muutaman kuukauden löytämäni ihanuudet muhivat kaapissa, kunnes tartuin tuumasta toimeen. Ostamani kankaat ovat sopiva alku työstämääni lastenvaatemallistoon. EkoHupi:sta lisää myöhemmin. ; )

Haaremeita valmistuu...

Nina

PS. Hyvää joulua pienille ja isommillekin tontuille!


2 kommenttia:

  1. Hei, ihana löyty ja kiva blogi, jään seurailemaan! Meillä myös pienen budjetin perhe-elämää osoitteessa:

    http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/

    Ihanaa vuotta 2016 teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Moikka moi ja tervetuloa matkaan! Kävin kurkkaamassa blogisi ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Aika samoilla linjoilla taidetaan mennä, ainakin näin ensisilmäyksellä. ;) Samoin teille, oikein hyvää uutta vuotta! Nina

    VastaaPoista