Terveisiä pihalta

10.27

Olemme olleet aivan mielettömän hyvillä fiiliksillä tutkailemassa uuden kodin nurkkia. Remonttia on suunniteltu, mutta tässä vaiheessa olemme oikeastaan vain ottaneet tuntumaa paikkaan, jossa meinaamme tulevaisuuttamme rakentaa. Taloon ja sen ympäristöön tutustuminen vaatii aikaa, jota mielellämme sille annamme. Remonttisuunnitelmia tulvahtelee enenevissä määrin. Näpit syyhyävät jokaisen suunnitelman osalta niin paljon, ettei millään malttaisi antaa niiden odottaa. Uskomme silti, että hyvä tulee pikkuhiljaa. Siihen on hyvä tuudittautua. Onneksi meillä ei ole kiire mihinkään. Jotain olemme kuitenkin jo saaneet tehtyä.

Vanhaan taloon ja eritoten vanhaan navettaan on jäänyt edellisiltä asukkailta paljon sekalaista irtaimistoa. Aikamme kuluukin ensimmäisenä nurkkien siivoamiseen sillä periaatteella, että lopulta tilalla ei ole mitään ylimääräistä. Haluamme siivota pois kaiken sen, mille emme näe omalla kohdallamme jatkokäyttöä. Siinä sitten yhdessä tuumin tyhjensimme taloa niin, että lastulevy rytisi.

Sisustuksessa ei yllättäin ole tässä vaiheessa mitään esittelemisen arvoista. Siispä tyydyin fiilistelemään pihalla ja napsaisin muutamat otoksen blogiinkin näytille. Aikas kivalta tämä suojaisa pihapiiri näyttää (varsinkin verrattuna rivitalokodin naapuri-tiiliseinä-naapuri-näkymään)!

Nina
3 kommenttia on "Terveisiä pihalta"
  1. Aivan ihanaa että löysitte tuollaisen helmen! Vaikka siellä on tekemistä mutta on myös rentoa oloa,luonnollisuutta ja luontoa,lapset saa olla vapaana ja leikkiä omia juttujaan pelkäämtttä että paikat hajoo..tekemistä on mutta palkitsevaa! Eka omakotitalo missä asuin olin samanlainen,ei vettä kuin kylmä sisälle,saunalle kantovesi,ei sisävessaa,ei suihkua jne eli tiedän tunteet..talvella hiukka viileetä kyytiä mutta kaikkeen oppii ja osaa arvostaa sitten muuta. Liityin myös lukijaksesi :)

    VastaaPoista