Onni kaaoksen keskellä

5.12
Istun tietokoneen äärellä, makuuhuoneen ikkunan edessä. Katselen ulos ja näen luonnon syksyiset värit. Näen kauas, mutta naapureita en laisinkaan. Tämä on ihanaa, täytyy myöntää. Vaikka pidänkin ihmisistä, kotona on vapauttavaa olla täysin omassa rauhassa. Milloin alan uskoa, että tämä muutto on todellakin totta?

Viikon mittainen muuttohärdelli alkaa olla ohitse lusittua aikaa. Olemme ajaneet uuden sekä vanhan kodin väliä useamman kymmentä kertaa. Kiihdyttäneet alamäessä peräkärry takana roikkuen, aina ylämäkeen vauhti roimasti alaspäin hiipuen. Kironnut maantiellä tyhmiä ohituksia sekä heittäneet yläfemmat aina perille määränpäähän päästyämme. Kotona, maailman täydellisimmässä paikassa, odottaa harkittu kaaos, joka sekaansa meitä kutsuen ilahduttaa mieltämme aina yhä uudelleen.

Olemme yöpyneet uudessa kodissa kohta viikon päivät. Yllättävän nopeasti alun kaaosjärkytyksestä huolimatta tavarat löytävät paikkansa. Hieman tässä on kuitenkin luovittavaa, kun tuntuu, että tavaroiden määrä on melkoisen epätasapainossa olemassa olevan kaappitilan kanssa. Nyt jos koskaan on aika organisoida, mitä tavaroita OIKEASTI tarvitsemme ja mitkä ovat olleet aina vain sitä kaapintäytettä. Tätä varten pidimme muuton yhteydessä myös kirpparipöytää, jonne oli helppo kuljettaa kaikki tarpeeton roina.

Lähiaikoina on tapahtunut niin paljon, että alkaa olla aika relaksoitua sekä aloittaa viikonloppu. Istua illalla ulkotulen äärellä ja käydä löylyssä varpaita lämmittelemässä.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Nina
7 kommenttia on "Onni kaaoksen keskellä"
  1. Muistan kun muutimme 94 neliön kerrostalo asunnosta tänne pikkutaloon, noin 60 neliöön, kyllä piti tavaraa vähentää jo ennen muuttoa reilusti ja sen jälkeen vielä lisää...aina vaan sitä on kyllä liikaa, vaikka ollaan tässä kuusi vuotta asuttu :D

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on joka muuton yhteydessä lähtenyt ainakin peräkärryllinen turhaa tavaraa pois. Toivoisin ettei turhan tilalle ostaisi aina jotain muuta yleishyödyllistä, mutta niin se vaan taitaa mennä. Ehkä nyt kidutan itseäni vähän, enkä osta tänne mitään kaappeja lisää vähään aikaan. Saa sitten huolella karsittua tavaroista pois. :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on joka muuton yhteydessä lähtenyt ainakin peräkärryllinen turhaa tavaraa pois. Toivoisin ettei turhan tilalle ostaisi aina jotain muuta yleishyödyllistä, mutta niin se vaan taitaa mennä. Ehkä nyt kidutan itseäni vähän, enkä osta tänne mitään kaappeja lisää vähään aikaan. Saa sitten huolella karsittua tavaroista pois. :)

    VastaaPoista