Huussivessa kutsuu

6.27
Huussi, huussivessa, kuivakäymälä, vessa... Miksi lie kutsuisinkaan tätä uudehkoa kopperoa talossamme. Vessaa rakentamassa olleet miehet tekivät mahtavaa työtä, sillä kaunishan siitä tuli! Minä osallistuin rakentamiseen pintapuolisesti, mutta en tietenkään aliarvioi siivoustyön arvoa tekemisessä. 

Valmiista vessasta en lähtisi puhumaan, sillä päätin olla vakaasti sitä mieltä, ettei valmista ole olemassakaan. Aina täytyy tehdä pieniä lisäyksiä sisustukseen, sipaista ehkä maalia pintaan, putsata ja puunata. Joku kohta valmistuu vuorollaan, kun toinen huutaa rapistuessaan korjausapua. Sitä se on ja siitä mä kyllä vaan tykkään!

Olen jo aikoja sitten myöntänyt olevani keskeneräisten töiden kuningatar. Tottunut siihen, että nurkat ovat täynnä joskus aloitettuja projekteja. Aika usein tuottaa hankaluuksia viimeistellä asioita, sillä niinkuin sanoin, tekeminen on joka tapauksessa loputonta.

Kun yksi sauma tulee valmiiksi, toinen jo muualla repsahtaa.

Näin.

Nyt meillä on talossa weecee, jota jo kelpaa mieluusti esitelläkin. 

Hyvää viikonloppua kaikille!

Nina

PS. Muuten, meistä käytiin tekemässä myös artikkeli paikalliseen sanomalehteen. Sitä vilautetaan sitten, kun jutun ilmestymisen aika koittaa!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti