Verstaan välikaton purkua

3.00
Moikka.

Olemme tehneet hurjasti siivoustyötä talossamme ja eritoten navetassa. Aloitimme siivoamaan Santulle tulevaa puuverstaan tilaa vanhan hevostallin pölyistä. Työn tiimellyksessä ja ajatusten virratessa saimme ideaksi purkaa verstaan kohdalta välikaton kokonaan pois, jotta tilaan tulisi lisää avaruutta.

Hommat navetassa ovat edenneet siihen pisteeseen, että heppatallin katosta näkee jo läpi! Katon purkaaminen sujuu oikein mainiosti ja suurempia yllätyksiä ei ole projektissa tullut vastaan. Ainoastaan valon puute meinaa haitata työntekoa, sillä tällä hetkellä navetassa ei ole juuri minkäänlaista valaistusta ja vuoden pimein aika ei tahdo antaa työajalle armoa.

Pikku hiljaa -sanonnasta on tullut meille jo lähes sloganin omainen sanapari. Keskeneräisten asioiden äärellä on edettävä hiljaksiin, mietittävä ratkaisuja rauhassa ja välillä tomia impulsiivisestikin. Kokeneet ovat raottaneet asiasta niin hyviä kuin huonojakin puolia. Joskus on niitä päiviä, kun näkee joka suunnassa vain loputonta työtä. Useimmiten kuitenkin on inspiroivaa ajatella, että voimme pikku hiljaa tehdä jokaisesta pienestä kodin nurkasta juuri sen näköisen kuin haluamme. Positiivisella ajattelulla on yllättävän voimakas vaikutus näissäkin asioissa.

Kuulumisiin ja mukavaa työviikon alkua kaikille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti