Kevätpostia!

7.48
 Kevät on niin tullut ja vallannut mielen erittäin positiivisilla asioilla! Muutimme taloomme syksyllä, juuri kun vuoden pimein aika oli alkamassa. Ensimmäistä kertaa näemme, kuinka kevät ja tuleva kesä muuttavat maisemaa täälläpäin. Näemme, mitä yllätyksiä sulava piha tuo tullessaan. Kasveja, jotka alkavat orastaa ihan näillä näppäimillä.

Mieletön fiilis on ollut astua ovesta ulos yhä vain lämpenevään ilmastoon. Jättää pukematta pakkasvaatteita aina yksi asuste kerrallaan. Vielä saattaa takatalvi yllättää, mutta se on toki ihan tervetullut jos on tullakseen.

Fiiliksissä olemme olleet sisätiloissakin ja saaneet jotain menneinä viikkoina aikaiseksikin. Nuorimmaisen 1-vuotissynttäreiden lisäksi olemme juhlineet edistyvää pintaremonttia. Viimeisenä extempore-tempauksena revimme keittiöstä yhden seinän pinkopahvit pois ja kaivoimme esiin ihanasti tummuneen raakalautaseinän. Tuo tavattoman paljon lisää maalaistalon tunnelmaa tupaan, kun jostain näkyy pintaa syvemmälle. Tykkäämme kovasti lopputuloksesta.

Taustalla "uusi" raakalautaseinämme.Olen huomannut, että tähän astinen elämä uudessa kodissa on edennyt tietyissä sykleissä. Viikko remontoidaan ja touhutaan täysillä. Pari viikkoa chillaillaan ja haahuillaan ympäriinsä. Myöskin hoidetaan arkea, sekä jokapäiväisiä rutiineja. Neljäntenä viikkona ihmetellään, että mitä olemmekaan saaneet aikaiseksi ja valitettavan usein vähättelemme aikaansaannoksiemme määrää. Aina kuitenkin lopulta tiedostamme, että jotain pientä täällä tapahtuu koko ajan. Tarkoituksemme ei ollutkaan pistää kerralla koko hommelia uusiksi vaan p i k k u  h i l j a a.

Onneksi olemme ymmärtäneet antaa arvoa yhtälailla levolle kuin työnteolle, sillä hyvinvointi edellä pyritään eteenpäin.
On kyllä hienoa asustella täällä luonnon ympäröimänä. Edelleenkään ei ole ollut minkäänlaista kaipuuta kaupunkiin. Siellä tulee käväistyä tarpeeksi usein muutenkin, jolloin saa sitäkin oleskelua sopivasti varastoon. Sanoisin, että nyt vain alamme nautiskella ihmetellen tulevaa kevättä sekä sen tuomia muutoksia.

Iloista kevään odotusta teille kaikille muillekin! : )
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti