torstai 23. marraskuuta 2017

Iloisia uutisia, pizzaa ja kangasta


Hyvät kuulijat. Viikko on alkanut aivan ihanissa merkeissä, sillä saimme yrityksen perustamisen kannalta positiivisia uutisia. Näin näkymin yrittäjyytemme alkaa ensi kuussa, josta olemme enemmän kuin onnellisia. Yrittäjyyteen olemme kumpikin pyrkineet jo useita vuosia, rakentamalla ajatuksia yksi kerrallaan sopivaksi moiseen hommaan sekä haalimalla ympärillemme työhön liittyviä tarpeita sekä välineitä. 

Tuntuu vielä uskomattomalta, että kohta voimme aloittaa työn, johon meillä on sekä tieto, taito että intohimo. Vaatetusartesaani sekä puuseppä kuittaavat.

Hyvien uutisten kunniaksi alkoi tupruttaa taivaalta lunta, joten valoa on elämässä eritoten juuri nyt.Saimme tiistaina visiitille ystävämme perheineen. Järjestimme yhteistuumin ison pöydän ympärille pizza-kekkerit. Teimme taikinaa, pilkoimme täytteitä sekä paistoimme herkkuja kaikki toisiamme avustaen. Olemme tehteen leivinuunissa pizzaa ennenkin, mutta tällä kertaa ne onnistuivat makunsa ja koostumuksensa puolesta parhaiten. Se on varmaankin tulos monen leipurin yhteistyöstä. Hyvä me.

Käväisimme keskiviikkona Salon Suurkirppiksellä, josta tarttui matkaani mahtavia kankaita tuleviin töihin. Hieman on retroon vivahtava satsi, mutta nuo värit vievät minut aina mennessään. Aiempien kankaiden joukossa ei ihan tuollaista oranssi-ruskeaa värimaailmaa olekaan, joten nämä kankaat ovat hieno lisä siihen settiin. Lisäksi löytyi verstaalle kestäviä työkaluja ja kaikki mieltä nostattavalla kirppishinnalla, onneksi.

Sain eilen valmiiksi neljä pulloa omatekoista pyykkietikkaa, josta kirjoitan lähiakoina oman postauksen. Jälleen kerran olen hyvin onnellinen siitä, että useimmat arjessa tarvitsemamme jutut voi tehdä itsekin. Apuna netin ihmeellinen maailma sekä ripaus luovuutta tiedon päälle.

Palaillaanhan taas!


12 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvistä uutisista! Salon suurkirpparilla olen käynyt ja nykyisin enemmänkin Salossa käydessä Aarresaari-kirppiksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sesse, tästä se lähtee! Aarresaaressa tulee käytyä paljon. Siellä pidän myyntipöytääkin aina kun sellaiselle on tarvis. :)

   Poista
 2. Onnea vaan molemmille. Ninasta tuli 4. polven yrittäjä.

  VastaaPoista
 3. Suurensuuret onnittelut hyvistä uutisista! :) Täällä myös haaveillaan oman pikkuisen yrityksen perustamisesta. Tosin vielä ihan alkutekijöissä mennään tarpeistoa ja tietotaitoa kartuttaen. On aina inspiroivaa lukea tällaisia tarinoita, kun jotkut onnistuvat tarttumaan toimeen ja ryhtyvät tekemään sitä, mistä oikeasti tykkäävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon. Me ollaan molemmat tahoillamme suunnitelleet yrittäjyyttä jo pitkään. Nyt päätimme lyödä viimeinkin asiat lukkoon ja ruveta tositoimiin. Aina olen unelmoinut työstä, jolle voi antaa ilomielin kaiken minkä pystyy. Unelmat näyttävät pikku hiljaa toteutuvan. :)

   Mukavaa viikonlopun jatkoa teidän perheelle. Lueskelinkin juuri salaojaprojektistanne. Melkoista kaivuuhommaa!

   Poista
 4. Hienoa!!! Onnea yrityksellenne. On todella hienoa, että ihmiset toteuttavat unelmiaan. Yksityisyrittäjän tyttärenä tiedän yrittäjyyden ilot ja surut. Kovaa työtä, mutta myös palkitsevaa.
  Ei muuta kun rohkeasti eteenpäin.
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia. Kovaa työtä on tehty viime vuodet pähkäilemällä läpikotaisin, mitä yrityksen pyörittämiseen tarvitaan. Työtilat, materiaalit, loistavimmat ideat, aikataulut... Paljon asioita, mutta onneksi palkitsevia, kun tekee sitä itseään varten.

   Palaillaan taas Sirpa!

   Poista
 5. Ihana kuulla hyviä uutisia! Onnea todella paljon <3

  VastaaPoista