Talvinen ihmemaa, vai kuinka?

10.19
Oli lauantaiaamu, kun heräsimme katselemaan erittäin kaunista talvimaisemaa. Lumen antama valoisuus loisti kuin timantteina säihkyen. Aurinko pääsi pitkästä aikaa valloittamaan valkeaa iltapäiväämme. Oikein surkuhuvittaa höystää tämä postaus lauantaina otetuilla kauniilla kuvilla, kun todellisuus ulkona on muuttunut jälleen kuravelliksi. Ulkona sataa, on pilkkopimeää ja taas saa astella kenkänsä ruskeiksi löllössä savimaassa.

Vaikka mieli pysyy positiivisena tuhannen hyvän asian avulla, alkaa kurakelejä olla tallattu jo riittämiin. Nämä kelit ovat kuitenkin hyvä muistutus ilmastonmuutoksen todellisuudesta ja siitä, ettei The amazing finnish winter olekaan aina niin amazing. Maailma muuttuu kovaa tahtia ja sen pystyy huomaamaan jo omaltakin vajaan kolmenkympin elinkaarelta. Kaipaamme lunta ja pikkupakkasta, mutta lämmin talvi on tosin hyvä sähkönsäästäjä ja polttopuitakaan ei tarvitse joka päivä pilkkoa.

Meillä on ollut hyvä draivi päällä viikonlopulla. Perjantaina varmistui loputkin yritykseen liittyvät paperihommat, joten uusilla pienyrittäjillä oli hymyssä pitelemistä. Emme kuitenkaan lähteneet elämän etenemistä juhlimaan, vaan ryhdyimme raa'asti työhön. Istuimme kumpikin tahoillemme keittiönpöydän äärelle ja täytimme sen tarpeellisilla työvälineillä. Pitkien työiltojen päätteeksi saimme valmiiksi ensimmäisen tuotteemme, jossa päämateriaalina on puu. Kuulette asiasta lisää tällä viikolla, joten pysykäähän ystävät kuulolla! <3
4 kommenttia on "Talvinen ihmemaa, vai kuinka?"
 1. Kaunista! Täällä meillä ei ole perjantaina sataneesta lumesta enää hitustakaan jäljellä. Onneksi sentään ei sada tänään. Onnea uusille yrittäjille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ehdittiin nauttia lumesta vain yhden päivä ajan. Onneksi nyt itsenäisyyspäivänä näyttää maa valkealta ja aurinkokin paistelee pilviharson välistä. Ihanaa!

   Kiitos sinulle tsempeistä :)

   Poista
 2. Hienoa että paperihommat on saatu tehtyä. Sitten vaan ahertamaan. Jännityksellä odottelen täällä ruudun toisella puolella mitä jännää siellä tehdään
  -sirpa-

  VastaaPoista